PERHATIAN


Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.


Selasa, 12 Ogos 2014

CARA MAKAN SET KURUS SHAKLEE YANG BERKESAN..

CARA MAKAN SET KURUS SHAKLEE YANG BERKESAN...

Ramai yang tanya macam mana nak makan set kurus ni bagi bekesan ... banyak cara dia ,kat sini saya nak bagi satu dulu..bagi clear betoi2 cara nak ambik set kurus shaklee ni..ada setegah kata bila ambik set kurus shaklee je badan makin bertambah2 besar,,betoii kaa??betoi ka cara hampa ambik tu...jom kita tengok informasi datang dari Nutritionist shaklee sendiri..boleh kita cuba yer..

CARA MAKAN SET KURUS YANG BERKESAN:

Early morning
ü 2 scope cinch shake
ü 5 tabs alfafa
ü 3 tabs lecithin


10am
ü Cinch tea mix


B4 lunch
ü 3 tabs lecithin
ü 3 tabs omega


Replace Dinner
ü 2 scope cinch shake
ü 5 tabs alfafa


B4 sleep 
ü 4 tabs herbalax

ü 4 biji 3 kali seminggu



anda rasa anda dah ada set kurus yang ni?cuba tengok balik..sebenarnya kebanyakan pegambilan set ni lupa akan kepentingan cinch tea..Akibatnya ramai yang megandu badan macam lemak,tak bertenaga..banyak membuang tapi rasa lapaq..Jangan putus asa itu semua kerana metabolismi yang dah semakin naik..kita mula lapaq..mula la banyak makan..tapi tenaga kurang...Nak tahu macam mana nak selesai cara rasa lapaq ni...Haa kena la ambik cinch tea mix ,


                cinch tea mix : boleh minum cara sejuk,panas, dan campur dengan air mineral 



===========================
Syakirah shamsudin 
0195716992
SID : 918028

https://www.facebook.com/syakirah.shamsudin.3